OKUL SPORLARI ÖNEMLİ DUYURU

03.11.2014

1.Duyuru:

MEB Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Dikkatine !

    2014-2015 Eğitim –Öğretim yılı  Okul Sporları Faaliyetleri için Katılmak İstediğiniz branşları seçebileceğiniz  son başvuru süresi 10 Kasım2014’tir.Bu süre sonunda yapılacak işlemler dikkate alınmayacaktır.

 

     Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemine katılacak olduğunuz branşların girişi yapıldıktan sonra müracaat formu Okul müdürünün imzası ile birlikte İl Müdürlüğümüz Spor Servisine getirilecektir.Müracaat formu getirmeyen okulların işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Müracaat Formunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

http://kars.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/3/23286/okul-sporlari-basvurulari-basladi.aspx

 

 

 

2.Duyuru

Okul Sporları Bilgi Yönetim Sisteminde Kayıtlı olmayan okullar ya da isim değişikliği olan Okullar!

Sistemde kayıtlı olmayan bir okul varsa okul bilgilerini belirten (kurum kodu adresi, bağlı bulunduğu ilçe, okul müdürü ismi) bir dilekçe ile İl Müdürlüğümüze başvurmaları gerekir. Okullarını sisteme tanımlamamız gerekir aksi halde başvurularını, lisans işlemlerini ve Esame Listesi oluşturmayı yapamazlar. Okul müdürü ismi değişmiş olan okullar yeni okul müdürü isimlerini katılım formunda belirterek veya İl kullanıcılarına ulaşarak güncellemeyi yaptırmalıdır. Sistemde okul bilgilerindeki değişikliler sağlayan modül okul kullanıcılarına açık değildir. Mutlaka bize ulaşmanız gerekmektedir.

 

3.Duyuru:

Şifresini Unutan Okulların Dikkatine !

Geçtiğimiz yıl şifresini aktif kullanan fakat şifresini unutan okulumuz varsa sisteme ilk girişte şifre sorgulanan bölümde sağ alt tarafta şifremi unuttum kutusunu tıklayıp çıkan yeni kutuya kurum kodunu yazarak güvenlik numarasını girip sifre sıfırlayı tıkladıktan sonra mail adresine yeni şifre gönderildiğini gösteren bir kutu çıkacaktır. Yeni şifre mailinize gönderilmiş olur ve böylece eski şifreleri geçersiz olur.